Merr pergjigje na ne!

  Plotësoni formularin për të marrë informatë tuaj brenda orës. Ne mbulojmë të gjitha rrugët e mundshme. Ne garantojmë shpërndarjen e sigurt dhe në kohë të ngarkesës tuaj.

  NGARKESA JUAJ NË DUAR TË SIGURTA

  Ne ofrojmë një gamë të larmishme të shërbimeve të transportit nga ngarkesat e transportit internacional si dhe shpërndarjen e ngarkesës të brendshme

  DORËZIM 100% I SIGURT

  Kapacitetet tona na japin lirinë e ekzekutimit të projekteve të madhësive të ndryshme. Nga projektet e vogla personale në ndërtimin e mega projekteve të shkallës së madhe.

  AUTOMJETE MODERNE

  Automjetet tona moderne të pajisura po operojnë në vendet në të gjithë botën nën flamurin tonë ose shpërndarjen e klientëve tanë. Flota jonë numëron mbi 10 automjete

  Transporti në më shumë se 6+ vende

  Shiko vendet që ne i mbulojmë

  Në përputhje me nevojat tuaja ne organizojmë dërgesa vendore dhe ndërkombëtare të dërgesave kolektive, të plota dhe të pjesshme.

  100% garancion

  Ne qëndrojmë pranë shërbimit tonë

  Dorëzimi i sigurt dhe në kohë i mallrave tuaj është qëllimi ynë kryesor. me personel të nivelit të lartë, automjete shumë të modernizuara. Ne jemi të sigurt që mund ta bëjmë këtë.

  ARRINI DESTINACIONIN TUAJ 100% TË SIGURT

  Ne do të kujdesemi për ngarkesën tuaj dhe do t'i dërgojmë ato në mënyrë të sigurt dhe në kohë

  Na kontaktoni

  KLIENTË QË NA BESOJNË

  Post comment

  sqSQ