NA KONTAKTONI

Ilirija Transport 

“ILIRIJA” SH.P.K Geraj p.n. RS-17523 Presehvë,Serbi

Numri i telefonit +381 (0)62 769 991
Numri i telefonit+381 (0)62 769 992
Numri i telefonit +381 (0)62 769 997

E-mail: info@ilirija-transport.com
Website: www.ilirija-transport.com

KONTAKTI I DYT

Kontaktet e Tjera

“ILIRIJA” Sh.p.k, Geraj p.n, RS-17523 Preshevë ,Serbia

Tel/Fax: +381 (0)17 664 230
Mobile phone: +383 (0)49 525 231- KS

Lidhur me kontaktin e faqes në internet
E-mail: office@ilirija-transport.com
Website: www.ilirija-transport.com

Mos ngurroni të flisni me përfaqësuesin tonë në çdo kohë. Ju lutemi përdorni formularin tonë të kontaktit në faqen tonë të internetit ose një nga numrat tanë të kontaktit. Le ta ndërtojmë së bashku të ardhmen tuaj.

Ju gjithmonë mund të na vizitoni në vendndodhjen tonë, ne kemi një staf miqësor dhe sigurisht që do të ofrojmë një filxhan kafe.

Mos hezitoni të na kontaktoni për ndonjë arsye në lidhje me transportin!

NA DËRGONI MESAZH

    Post comment

    sqSQ